Zomer

Rijper IJsclub

Zomer activiteiten

Houdt de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende activiteiten!

Het jaar 2020 is net van start gegaan, maar de RijperIJsclub zit al vol met activiteiten.

Het eerste evenement is Koningsdag, dat weer gepaard gaat met het traditionele Keiensmijten.Tevens vindt het Rijper Kampioenschap Achteruitgooien plaats.

Daarna vind op 5 mei in de grote kerk een Rijperwis plaats. Bijzonderheden volgen nog!

Koningsdag

Het Jaarlijkse Keiensmijten staat weer op het programma, dit vindt plaats om 14.00 uur op het Jan Boonplein.

Keiensmijten

Tussendoor wordt er ook het Rijper Kampioenschap Achteruitgooien gespeeld!!

5 Mei

In de grote kerk vindt dit jaar de Echte Rijper Kwis plaats. ‘Leuker kunnen we het niet maken.’

Wie weet ‘alles’ over De Rijp??

kwis

Kermis

Katknuppelen

Ook dit jaar start de kermis met op de vooravond het traditionele Katknuppelen.

Met een stok is het de bedoeling dat je tegen het vat gooit waarin de ‘Kat’ zit.

Om het vat zitten houten ringen die, na deze stuk gegooid te hebben,  ook een prijs hebben. Maarrrrr als je de Kat geraakt hebt en deze valt uit het vat, dan heb je de hoofdprijs te pakken!!

Katknuppelen
Sluit Menu